13 03 2018

Vijftien nieuwe namen Concert at SEA

Concert at SEA heeft vandaag 15 nieuwe namen bekend gemaakt voor het festival 28, 29 en 30 juni op de Brouwersdam in Zeeland.  Guus Meeuwis, Jonathan Jeremiah, Di-Rect, Haevn, Jacqueline Govaert, Broederliefde, Van Dik Hout, Jonna Fraser, TRAUDES, Wulf, Muyayo Rif, The BlueBirds, Jim van der Zee, Michelle David & The Gospel Sessions en The Dirty Daddies zijn toegevoegd aan de line-up. Eerder was al de komst van onder meer Sting en Alanis Morisette bevestigd. Er zijn nog enkele dagkaarten beschikbaar voor donderdag 28 juni via www.concertatsea.nl

,,De nieuwe namen gaan van hiphop, naar Nederlandstalige pop tot Americana. Het laat zien hoe divers ons festival inmiddels geworden is dat het een plek is om nieuwe muziek te ontdekken. Het wordt een hele bijzondere editie van Concert at SEA.’’ zegt BLØF zanger Paskal Jakobsen.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland met 40.000 bezoekers per dag. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival in 2018 voor de dertiende keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, de lage toegangsprijs en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar: 

Delen: