15 07 2014

Vierde Deluxe show voor Chef’Special

Chef’Special heeft een vierde Deluxe show toegevoegd aan hun tour. Op donderdag 9 oktober geeft de band een show in de nieuwe TivoliVredenburg Ronda in Utrecht.

Deluxe shows

De aftrap van de Deluxe shows wordt op 2 oktober gegeven in Paradiso in Amsterdam. Die show is inmiddels helemaal uitverkocht.

Daarna volgen TivoliVredenburg in Utrecht op 9 oktober (nieuw), 013 in Tilburg op 10 oktober en op 18 oktober staat de Haarlemse band in de Oosterpoort in Groningen.

De kaartverkoop voor de concerten is inmiddels gestart.

Donderdag 2 oktober – Paradiso, Amsterdam (uitverkocht)
Donderdag 9 oktober – TivoliVredenburg, Utrecht
Vrijdag 10 oktober – 013, Tilburg
Zaterdag 18 oktober – Oosterpoort, Groningen

Chef’Special

De vijfmans band uit Haarlem wist met de singles ‘Birds’ en ‘My Night Off’ van hun debuut album ‘One For The Mrs.’ beetje bij beetje Nederland te veroveren. Met een energieke en dynamische liveshow speelde de mannen de grote festivals en zalen plat en knalde een seizoen lang als huisband van De Wereld Draait Door.

De band vloog vervolgens naar Brooklyn, New York om daar hun tweede plaat ‘Passing Through’ op te nemen. De eerste en vrolijke single ‘Peculiar’ vond al snel een warm plekje bij de fans.

Maar het enthousiasme kwam pas echt los toen de heren naar buiten kwamen met het gevoelige ‘In Your Arms’, speciaal geschreven voor Joshua’s overleden vader. De band behaalde met ‘Passing Through’ een nummer 1 notering.

Chef’Special deed dit voorjaar een uitverkochte tour door het Nederland. Deze zomer speelden ze op onder andere Indian Summer, Concert at SEA, deBeschaving en Pinkpop.

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: