07 11 2013

Video: Jacqueline Govaert

Jacqueline Govaert geeft in december drie kleine, intieme, solo optredens in Utrecht, Amsterdam en Eindhoven.

Kijk hier naar een korte impressie uit de repetitieruimte:

Adrenaline

De afscheidstournee van Krezip, die in de zomer van 2009 uitmondde in twee uitverkochte Heineken Music Halls, was nauwelijks achter de rug of de eerste soloplaat van frontvrouw Jacqueline Govaert, Good Life, was al in aantocht.

Ze zegt daarover:

Ik ging gewoon door. Puur op adrenaline. En daarna had ik een gevoel van “en nu?”

Nieuwe songs

Een periode van rust en bezinning volgt. Op zolder, in haar eigen muziekkamer met alleen een piano, werkt ze maandenlang consciëntieus aan nieuwe songs.

Deze winter, bijna drie jaar later, treedt ze voor het eerst weer naar buiten met enkele kleine, intieme, solo optredens. Terug naar de basis, naar de bron.

Optredens

Hieronder vind je de live data in december.

18 december: Leeuwenberghkerk, Utrecht
19 december: De Duif, Amsterdam
21 december: De Kapel, Eindhoven

Op zondag 24 november treedt Jacqueline bovendien op tijdens het Songbird Festival in Rotterdam. Lees meer

Jacqueline Govaert boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: