23 06 2017

Video ‘Over De Dam’ van BLØF 

De heren van BLØF hebben de video voor hun nieuwe single ‘Over De Dam’ gelanceerd. ‘Over De Dam’ staat op het onlangs verschenen album ‘AAN’.  Bekijk de sfeervolle video hier:

BLØF staat op 30 juni en 1 juli 2017 weer op de Brouwersdam in Zeeland voor Concert at SEA. Op 10 maart 2018 staan zij tevens in de Ziggo Dome. Kaarten zijn hiervoor nog te verkrijgen via www.blof.nl

BLØF is inmiddels niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. BLØF ontving talloze awards en na vele uitverkochte shows en optredens op festivals blijkt de band nog steeds enorm populair.

BLØF boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor BLØF. Wil je BLØF boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van BLØF. Wil je BLØF boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: