12 12 2018

Victor Mids speciale gast bij Freek Vonk live shows 

AMSTERDAM – Freek Vonk heeft bekendgemaakt dat ook Victor Mids een rol zal vervullen in zijn serie shows ‘In Het Hol Van De Leeuw’ in Afas Live die in de kerstvakantie op 27, 28, 29 en 30 december zal plaatsvinden. Tegelijkertijd is een negende show in de verkoop gegaan op 30 december 13:30 uur via freekvonklive.nl.

Victor Mids, bekend van het tv-programma Mindf*ck, is illusionist en arts. Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Zijn specialisatie is Neuromagic, een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid.

Freek over zijn speciale gast: “Ik ken Victor al een lange tijd en ik vind het zo fascinerend wat hij doet. En je zou het niet verwachten maar er zijn bepaalde overeenkomsten tussen zijn vakgebied en de dierenwetenschap.” Victor Mids zal acte de presence geven bij alle live shows. “Ik kijk er echt naar uit om in de kerstvakantie met Freek op het podium van AFAS LIVE te staan. Ik hoop de bezoekers van de shows te kunnen verwonderen met mijn illusie die alles met dieren te maken heeft. Het mooiste vind ik de onbevangenheid van het jonge publiek dat nog niet geplaagd is door de wetten van de wetenschap.”

In de show ‘In Het Hol Van De Leeuw’ vertelt Freek over zijn wereldwijde avonturen die hij het afgelopen jaar tijdens zijn reizen heeft beleefd, zoals het zwemmen met de grootste vis op onze planeet; de walvishaai. En de reis naar Noorwegen om orka’s te filmen. De familievoorstelling is voor alle leeftijden en beleeft zowel spannende als leerzame momenten. Daarnaast zal Freek op veler verzoek vragen uit het publiek beantwoorden. De 35-jarige dr. Freek Vonk is bioloog en wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Daarnaast is hij programmamaker voor de NPO.

Tickets voor ‘Freek Vonk Live – In het Hol van de Leeuw’ zijn verkrijgbaar vanaf €21,95 inclusief servicekosten via www.freekvonklive.nl.

Delen: