03 10 2016

Tour Ed Struijlaart bijna van start

Ed Struijlaart veroverde een aantal jaar geleden al de podia met zijn band Stud Muffins. Nu is hij alweer enige tijd solo en met de titel Serious Talent en 2 solo albums op zak hard op weg zijn naam definitief te vestigen. Het geven van vele honderden huiskamerconcerten is inmiddels zijn handelsmerk geworden.

Het is tijd om de intimiteit van de huiskamer te verruilen voor het podium en de spotlights van de clubs. Samen met zijn vaste band zorgt Struijlaart voor een avond feelgood-pop met invloeden uit de blues en soul.

Ed Struijlaart is er klaar voor!

Tickets zijn verkrijgbaar via de podia:

15 oktober – Paradiso – kleine zaal,  Amsterdam (met gastoptreden Lisa Lois)
20 oktober – Merleyn, Nijmegen 
21 oktober – Paard van Troje – kleine zaal, Den Haag (met gastoptreden Lisa Lois)
22 oktober – De Helling, Utrecht  

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: