29 08 2014

Daniël Lohues maakt tentoonstelling in Drents Museum

Van 16 september tot en met 9 november 2014 is in het Drents Museum de tentoonstelling Hier kom ik weg van Daniël Lohues te zien.

Hier kom ik weg is een bijzondere tentoonstelling over Zuidoost-Drenthe met een rijke schakering van objecten. Van de oudste vondst, een vuistbijl van de Neanderthalers, tot het Toyisme, een hedendaagse Emmense kunststroming. Over het kasteel van Coevorden, Vincent van Gogh in Nieuw-Amsterdam, de Saksen en de Slag bij Ane.

Daniël maakt de keuze en geeft daarmee een boeiend beeld van de rijke geschiedenis van deze streek. Daniël Lohues heeft de tentoonstelling samengesteld uit de collectie van het Drents Museum, aangevuld met objecten uit Nederlandse musea.

Lees meer op de website van het Drents Museum

Daniël Lohues boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten - Theater: Patrick Kraakman

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: