25 11 2013

Superstijl vanaf nu te boeken bij Agents After All

Vanaf vandaag is het succesvolle uitgaansconcept Superstijl exclusief te boeken bij Agents After All.

Nieuwe ronde, nieuw feestje

Bij Superstijl is het publiek de dj. Elk kwartier start een nieuwe ronde en kies je door middel van een digitaal stempasje (of de smartphone app) welke muziekstijl de dj’s moeten draaien. De stijl met de meeste stemmen wordt gelijk gedraaid.

Iedere ronde wisselen de stijlen dus je bent verzekerd van een afwisselende en verrassende avond uit! Van ska naar hiphop en van het betere housewerk naar indie hits. 

Superstijl stond al meerdere keren op Lowlands en is onder andere te zien in de Utrechtse Tivoli en het Patronaat in Haarlem.

Superstijl op Lowlands 2013 from Eline Verdonk on Vimeo.

Boeken

Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Maarten Middendorp.

Superstijl boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Superstijl. Wil je Superstijl boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Angelo Pertijs.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Superstijl. Wil je Superstijl boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: