11 01 2018

Sting 7 juli op Royal Park Live!

Sting geeft zaterdag 7 juli een concert op Royal Park Live. Naast enkele van zijn legendarische hits speelt hij samen met zijn band ook tracks van zijn laatste pop/rock album ‘57th & 9th’. Het concert op Paleis Soestdijk in Baarn gaat op maandag 15 januari om 10:00 uur in de verkoop via www.royalparklive.nl

In zijn omvangrijke carrière verkocht Sting meer dan 100 miljoen albums met The Police en als solo-artiest. Bekende hits van de Engelsman zijn ondermeer ‘Roxanne’, ‘Message In A Bottle’, ‘Englishman In New York’ en ‘Fragile’.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Het is het derde jaar op rij dat er een concertserie plaatsvindt in het paleis. In voorgaande jaren gaven ondermeer Van Morrison, Damien Rice, Counting Crows, BLØF en Racoon uitverkochte concerten. Bezoekers kunnen het concert combineren met een picknick in de paleistuin of een paleisbezoek. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana. 

Delen: