02 08 2011

Stevie Ann en Jacqueline Govaert in DWDD Recordings concert in de Melkweg

DWDD Recordings, de muziekrubriek van het programma De Wereld Draait Door, gaat twee concerten weggeven in de Melkweg in Amsterdam en Stevie Ann en Jacqueline Govaert zijn van de partij!

Artiesten als Stevie Ann, Jacqueline Govaert, Miss Montreal, Frank Boeijen, Alain Clark en Jan Smit zullen hun nummers ten gehore brengen. De presentatie wordt wederom verzorgd door Matthijs van Nieuwkerk.De inspiratie voor de concerten van DWDD Recordings komt van Johnny Cash. Op de laatste albums van de countryzanger staan veel nummers van anderen, die veel voor hem betekenden.DWDD Recordings worden gehouden op zondagmiddag, 4 en 11 september.

Jacqueline Govaert boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: