11 02 2019

Son Mieux presenteert debuutalbum in een uitverkocht Paard

Afgelopen vrijdag presenteerde Son Mieux hun debuutalbum in een uitverkochte grote zaal in het Paard te Den Haag. Het album genaamd ‘Faire de Son Mieux’ bestaat uit 10 songs, waaronder de singles ‘Everyday’ en ‘Hiding’. De afgelopen week was frontman Camiel ook aanwezig als co-host bij de Bende van der Lende op NPO 3FM. Vandaag was hij ook aanwezig bij Sanders Vriendenteam. In maart volgt er een clubtour.

Zanger en gitarist Camiel Meiresonne vertelt:

“Het maken van deze plaat was een flinke rit, die me uiteindelijk meer heeft gebracht dan ik ooit heb durven dromen. Het is heerlijk om te voelen dat muziek mij nog steeds – en alleen maar meer – helpt om mijn processen door te gaan en te groeien als persoon. ‘Faire de Son Mieux’ betekent alles geven wat je hebt, het beste uit jezelf halen. Dat is wat ik heb geprobeerd, samen met de leukste mensen die ik ooit om me heen heb gehad.”

Beluister het album hier op Spotify:

Tour

In maart volgt hun clubtour waarbij ze het debuutalbum presenteren aan het gehele land.

21 maart – Hedon, Zwolle
23 maart – De Oosterpoort, Groningen
30 maart – Effenaar, Eindhoven
4 april – Rotown, Rotterdam
5 april – Tivoli De Helling, Utrecht
11 april – Paradiso Noord, Amsterdam

De kaartverkoop voor de concerten is gestart via de zalen.

Son Mieux boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Son Mieux. Wil je Son Mieux boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp

Delen: