01 09 2017

Son Mieux brengt single ‘Hiding’ uit

Nieuwe muziek van Son Mieux! ‘Hiding’ is de nieuwe single van het nog te verschijnen debuutalbum. De track komt na een korte periode van stilte rond de band, waarin zij de rust benutten om aan het debuutalbum te werken. 

Het debuutalbum zal in het voorjaar van 2018 verschijnen. De plaat wordt samen met Thijs van der Klugt (Sue The Night, Baskerville) geproduceerd. 

Hoogtepunten

De afgelopen twee jaren waren waren een opeenstapeling van hoogtepunten voor Son Mieux. Single ‘Even’ werd 3FM Megahit, de debuut EP ‘Vice Versa’ (2016) werd meer dan 6 miljoen keer gestreamd en de act tourde het land door met o.a. een uitverkochte show in het Paard, festivals als Zwarte Cross, Where The Wild Things Are en meerdere eigen shows in Zwitserland. Muziek van Son Mieux was daarnaast te horen onder grote reclamecampagnes van zowel ING als McDonalds UK.

Son Mieux boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Son Mieux. Wil je Son Mieux boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp

Delen: