16 08 2016

Sandra van Nieuwland zingt titelzong Nederlandse speelfilm

Sandra van Nieuwland zingt de titelsong voor de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Fataal’. Dit heeft producent JSB Productions bekend gemaakt.

‘Fataal’ van regisseur Jesse Bleekemolen vertelt over Milan, een twintiger die samen met zijn vriendin een club opent. Wanneer hij ruzie krijgt met drie vervelende bezoekers, wordt hij in elkaar geslagen. Milan overleeft de aanval, maar hoort in het ziekenhuis dat hij nooit meer zal kunnen lopen.

In het scenario van Dick van den Heuvel (Spijt!) zitten talloze elementen en anekdotes verwerkt die de nabestaanden van slachtoffers van zinloos geweld de makers hebben verteld.

Sandra van Nieuwland

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Sandra van Nieuwland. Wil je Sandra van Nieuwland boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink. Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Sandra van Nieuwland. Wil je Sandra van Nieuwland boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: