27 11 2015

Sandra van Nieuwland – Breaking New Ground

Vandaag is het nieuwe album ‘Breaking New Ground’ van Sandra van Nieuwland verschenen. Het album is te beluisteren op Spotify en verkrijgbaar op iTunes (inclusief bonustrack ‘See You’).

Sandra van Nieuwland debuteerde in 2012 op spectaculaire wijze in de hitlijsten. Maar we maken pas echt kennis met de zangeres als ze een jaar later het album ‘Banging On The Doors Of Love’ uitbrengt. Het levert haar een Edison award op en er volgt een succesvolle theatertour.

Met haar derde album ‘Breaking New Ground’ overtuigt Sandra van Nieuwland opnieuw. De prachtige eerste single heet ‘Truth’. 

Sandra van Nieuwland

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Sandra van Nieuwland. Wil je Sandra van Nieuwland boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink. Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Sandra van Nieuwland. Wil je Sandra van Nieuwland boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: