07 09 2017

RONDÉ: video ‘City Lights’

RONDÉ was gisteravond te gast bij RTL Late Night en speelde daar hun nieuwe single ‘City Lights’. Op de achtergrond was ook hun nieuwe video te zien en die kan je hier in al zijn volledigheid bekijken!

‘City Lights’ is afkomstig van het debuutalbum ‘RONDÉ’ welke via alle gebruikelijke kanalen te beluisteren is.

Het is een bijzonder jaar voor RONDÉ; de band bracht hun debuutalbum uit en deed dit voorjaar een eigen uitverkochte clubtour. De single ‘Naturally werd NPO Radio 2 Top Song en ‘Why Do You Care’ werd na ‘Run’ en ‘We Are One’ de derde 3FM Megahit op rij voor de band. RONDÉ speelde al op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland.

RONDÉ boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: