01 10 2018

RONDÉ tour uitverkocht

De najaarstour van RONDÉ is helemaal uitverkocht! De shows in Amsterdam, Nijmegen, Breda en Utrecht zijn een mooi voorproefje van het aankomende album van RONDÉ. De band werd onlangs nog verrast met het grote succes van de eerste single genaamd ‘Calling‘. Dit nummer werd bekroond tot ‘TopSong’ op NPO Radio 2 en kreeg bij 3FM de titel ‘Megahit’.   

RONDÉ liet eerder al weten enthousiast te zijn over de tour:

”We zijn veel in Berlijn geweest om daar hard te werken aan nieuw materiaal en… Er komt een nieuwe plaat! We zijn heel enthousiast en kunnen niet wachten om dit najaar de nieuwe nummers te laten horen tijdens onze clubtour! We gaan er samen één groot feest van maken met nieuw en bekend werk!”

Benieuwd naar het album? De eerste single ‘Calling‘ is al te beluisteren! Check ‘m hier:

RONDÉ boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: