12 10 2018

RONDÉ presenteert nieuw album in TivoliVredenburg

RONDÉ presenteert op 7 maart 2019 hun nieuwe album in TivoliVredenburg Utrecht. Vanaf 8 maart 2019 is de plaat overal te beluisteren en te verkrijgen. Dit maakte de band vanochtend bekend op NPO Radio 2 in het programma Jan-Willem Start Op. De kaartverkoop voor de releaseshow start zaterdag 13 oktober om 10:00 uur.

Voor onze nieuwe plaat gingen we terug naar Berlijn om daar samen met Niels Zuiderhoek te werken aan onze tweede plaat. De muziek is nog steeds RONDÉ, maar dan wat donkerder en volwassener dan ons debuut. We kunnen niet wachten om de nieuwe nummers te delen. Op naar het volgende hoofdstuk!” Aldus zangeres Rikki Borgelt.

RONDÉ brak door met hun eerste single ‘Run’. Het nummer werd een grote hit en was de eerste van drie 3FM Megahits op rij voor de band. Het debuutalbum ‘RONDÉ’ welke vorig jaar verscheen bracht hits voort als ‘City Lights’, ‘Why Do You Care’, ‘Naturally’ en ‘Headlights’.

Voor de single ‘Naturally’ ontving de band in april dit jaar de Schaal van Rigter voor meest gedraaide single van Nederlandse bodem van het afgelopen jaar op NPO Radio 3FM. De band speelde meerdere uitverkochte clubtours en stond op festivals als Lowlands, Concert at SEA en Vrienden van Amstel.

 

De kaartverkoop voor de album releaseshow in TivoliVredenburg start op zaterdag 13 oktober om 10:00 uur. Tickets voor deze show zijn beschikbaar via TivoliVredenburg.

RONDÉ boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: