06 01 2017

RONDÉ – Naturally

Nieuwe muziek van RONDÉ! ‘Naturally’ is een voorbode op het debuutalbum dat op vrijdag 13 januari uitkomt. Een dag later staat de band op Eurosonic Noorderslag in De Oosterpoort.

Op 20 januari presenteren ze het album in een uitverkochte TivoliVredenburg Pandora.

Berlijn

RONDÉ – dat bestaat uit zangeres Rikki Borgelt, Armel Paap (gitaar), Adriaan Persons (toetsen), Sharon Zarr (drums) en Cas Oomen (bas) – nam hun debuutalbum op in Berlijn. Het enthousiasme die ze daar ervoeren, hebben ze samen met producer Niels Zuiderhoek (bekend van o.a. Kensington en Van Velzen) vertaald naar muziek.

“Het was geweldig om in Berlijn onze plaat op te nemen. We hebben daar een super tijd gehad en dat is ook wel terug te horen op de plaat. Want daar gaat het natuurlijk om. We kunnen niet wachten om alles aan iedereen te laten horen en weer veel live te spelen.”

Bestel ‘RONDÉ’ vooruit via bol.com of iTunes.

RONDÉ boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: