12 01 2017

RONDÉ met debuutalbum op tour

RONDÉ gaat in mei op tour met hun debuutalbum. De band speelt vijf shows in onder meer Amsterdam, Nijmegen en Breda. De kaartverkoop voor de concerten is direct gestart via de zalen.

Het eerste album van RONDÉ verschijnt morgen. Op zaterdag speelt de band op het Noorderslag festival in Groningen. Zangeres Rikki Borgelt kijkt uit naar de shows:

“We kunnen niet wachten om alle nummers aan iedereen te laten horen tijdens de tour. Het was geweldig om in Berlijn onze plaat op te nemen. We hebben daar een super tijd gehad en dat is ook wel terug te horen op de plaat. Want daar gaat het natuurlijk om!”

RONDÉ brak in 2014 door met hun eerste single ‘Run’. Het nummer heeft inmiddels meer dan 3 miljoen streams op Spotify. Ook ‘We Are One’ en ‘Why Do You Care’ groeiden uit tot hits. Deze maand verscheen de nieuwe single ‘Naturally’.

De albumtour wordt voorafgegaan door een album releaseshow op vrijdag 20 januari in TivoliVredenburg. Dit optreden is inmiddels uitverkocht.

14 januari – Noorderslag, Groningen (uitverkocht)
20 januari – TivoliVredenburg, Utrecht (uitverkocht)
11 mei – Tolhuistuin, Amsterdam
12 mei – Doornroosje, Nijmegen
18 mei – Paard van Troje, Den Haag
19 mei – Mezz, Breda
25 mei – De Oosterpoort, Groningen

De kaartverkoop voor de concerten is gestart via de zalen.

RONDÉ boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: