13 01 2017

RONDÉ brengt debuutalbum uit

RONDÉ heeft vandaag haar debuutalbum uitgebracht. Het album getiteld ‘RONDÉ’ telt 13 songs, waaronder de recent uitgebrachte single ‘Naturally’. Deze single is vandaag uitgeroepen tot NPO Radio 2 Top Song. Op 20 januari presenteert de band de nieuwe muziek in een uitverkochte TivoliVredenburg. In mei volgt er een clubtour.

 Zangeres Rikki Borgelt:

“Het was geweldig om in Berlijn onze plaat op te nemen. We hebben daar een super tijd gehad en dat is ook wel terug te horen op de plaat. Want daar gaat het natuurlijk om!”

Beluister het album hier:

Hits

RONDÉ brak in 2014 door met hun eerste single ‘Run’. Het nummer heeft inmiddels meer dan 3 miljoen streams op Spotify. Ook ‘We Are One’ en ‘Why Do You Care’ groeiden uit tot hits. Deze maand verscheen de nieuwe single ‘Naturally’.

Tour

De band gaat in mei op tour met het debuutalbum. Dit weekend staat RONDÉ op showcasefestival Noorderslag.

14 januari – Noorderslag, Groningen (uitverkocht)
20 januari – TivoliVredenburg, Utrecht (uitverkocht)
11 mei – Tolhuistuin, Amsterdam
12 mei – Doornroosje, Nijmegen
18 mei – Paard van Troje, Den Haag
19 mei – Mezz, Breda
25 mei – De Oosterpoort, Groningen

De kaartverkoop voor de concerten is gestart via de zalen.

RONDÉ boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: