07 01 2016

Radio 2 Top Song voor Ed Struijlaart

De nieuwe single ‘Tricks Up My Sleeve’ van Ed Struijlaart is komende week Radio 2 Top Song! Dit betekent dat je het nummer de komende week extra vaak voorbij hoort. 

Ed nam het nummer onlangs opnieuw op in zijn eigen studio samen met drummer Aron Sterling, die eerder samenwerkte met John Mayer. Het is bovendien het eerste nummer dat hij zelf produceerde. 

Luister hier naar de track:

‘Tricks Up My Sleeve’ is een bijzonder nummer voor de zanger. Hij zegt over het nummer:

“Ik schreef het op een zaterdagavond in 2006. Ik was single op dat moment en zat te denken aan mijn relatie die vlak daarvoor was stukgelopen. Ik zat manieren te bedenken hoe ik haar weer voor me terug kon winnen. Op dat moment rolde Tricks Up My Sleeve eruit, het was echt in 5 minuten gepiept. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt, dus ik voelde dat dit een ‘speciaal liedje’ was. ”

Ed Struijlaart

Een paar jaar geleden zegt Ed Struijlaart (1979, Den Haag) z’n baan op en verbrandt al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: Leven van en voor de muziek.

Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA en Noorderslag. Zijn muziek valt te omschrijven als singer/songwriter georiënteerde popmuziek met elektronische invloeden. 

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: