20 02 2015

Racoon op één binnen in Album Top 100

Het nieuwe album ‘All In Good Time’ van Racoon komt deze week binnen op de eerste plaats van de GfK Dutch Album Top 100. Het is daarmee de derde nummer 1-notering voor de Zeeuwen in de albumlijst.

Eerder behaalde de Zeeuwse band de eerste plaats met de albums Liverpool Rain – dat uitkwam in mei 2011 maar pas in juni 2012 de nummer 1-positie wist te behalen – en The Singles Collection uit 2013, dat eveneens binnenkwam op de eerste plaats.

Het op [PIAS] Recordings uitgebrachte All In Good Time is het zesde studioalbum van Racoon. Op het wederom door Wouter van Belle geproduceerde album staan onder anderen de hit Shoes Of Lighting – dat in 2013 het anthem was voor 3FM Serious Request – en de nieuwe single Brick By Brick.

“Tijdens het opnameproces heeft Wouter in onze liedjes deuren geopend waarvan we niet wisten dat ze er waren,” vertelt zanger Bart van der Weide. “Er zitten allerlei extra lagen in deze nummers maar het blijft altijd integer en Racoon. Wij zien het als een volgende stap op weg naar het perfecte popliedje.”

Bekijk hier de videoclip bij eerste single ‘Brick By Brick’

 Beluister het album hier op Spotify of bemachtig op iTunes.

Racoon gaat dit voorjaar op tour door Nederland:
18 maart – Doornroosje, Nijmegen – Sold Out
20 maart – Hedon, Zwolle – Sold Out
25 maart – Tivoli Vredenburg, Utrecht – Sold Out
28 maart – Martiniplaza, Groningen- Sold Out
4 april – Heineken Music Hall, Amsterdam – Sold Out
25 april – Klokgebouw, Eindhoven – Sold Out
9 mei – Americal, Apeldoorn
16 mei –  Silverdome, Zoetermeer

Tickets zijn verkrijgbaar via www.racoon.nl

Racoon boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Racoon. Wil je Racoon boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Racoon. Wil je Racoon boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: