04 09 2018

Racoon maandelijkse muzikale gast van DWDD

Racoon is het komende seizoen de maandelijkse muzikale gast van De Wereld Draait door, en speelt elke laatste vrijdag van de maand live in de uitzending!

Racoon: “Soon.. De aftrap van DWDD op 24 september begint het programma aan een nieuw seizoen. De show wordt in een nieuw jasje gestoken, de maandelijkse muzikale gast ook. Bedankt voor de uitnodiging Matthijs, altijd fijn bij jullie. We kijken ernaar uit!”

 

Eerdere muzikale gasten van De Wereld Draait Door waren; Roel van Velzen, MOKE, Lucky Fonz III, Rigby, Go Back To The Zoo, Chef’Special, The Kik, Tangarine, Typhoon, Lucas Hamming, Sue the Night, en Roxeanne Hazes.

Live
Na een volledig uitverkochte theatertour in 2016, is dit najaar Racoon voor het eerst te zien in Koninklijk Theater Carré. Dit als deel van hun theatertour, waarin ze 30 theaters aandoen met hun laatste album; ‘Look Ahead And See The Distance’. 

Racoon boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Racoon. Wil je Racoon boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Racoon. Wil je Racoon boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: