06 02 2017

Racoon deze zomer te zien in openluchttheaters

Racoon speelt deze zomers in diverse openluchttheaters. De band speelt dan onder meer in Nijmegen, Tegelen, Den Haag en Hertme. Tickets zijn per direct verkrijgbaar. Binnenkort worden er meer openluchttheater shows aangekondigd.

Afgelopen zaterdag ging de kaartverkoop voor de clubtour van start. Zeven shows zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn alleen nog tickets verkrijgbaar voor De Effenaar, TivoliVredenburg en de Limburgzaal.

Racoon zit op dit moment in de studio voor de opnames van nieuw materiaal dat in het voorjaar het licht ziet.

“Onze aanpak is anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon”, aldus Bart van der Weide. “We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zitten weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken er dan ook enorm naar uit om de nieuwe nummers live te spelen voor onze fans.”

Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde in een uitverkochte Ziggo Dome.

1

Racoon live 2017
29 maart – De Effenaar, Eindhoven
31 maart – De Oosterpoort, Groningen
5 april – Hedon, Zwolle
7 april – TivoliVredenburg Ronda, Utrecht
8 april – Patronaat, Haarlem
15 april – Metropool, Hengelo
16 april – Paard van Troje, Den Haag
19 april – Doornroosje, Nijmegen
20 april – Limburgzaal, Heerlen
22 april – AFAS Live, Amsterdam

Extra shows:
3 juni – Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
14 juli – Openluchttheater De Doolhof, Tegelen
12 augustus – Zuiderparktheater, Den Haag
8 september – Openluchttheater Hertme, Hertme

Racoon boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Racoon. Wil je Racoon boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Racoon. Wil je Racoon boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: