02 03 2017

Racoon – Bring It On

Racoon komt dit jaar met nieuwe muziek! Op 10 maart brengt de band alvast ‘Look Ahead’ uit, een EP met 5 songs. Op de EP staat onder andere de single ‘Bring It On’ dat gisteren in primeur ging bij NPO Radio 2.

We hebben een geïnspireerd en creatief jaar achter de rug”, vertelt Bart van der Weide. “Het lange wachten dat gepaard ging met theatershows, had ook zo zijn voordelen. Veel tijd in de kleedkamer om met je maatjes dingen uit te proberen, bij te schaven en aan mekaar te rijmen. We zijn uit die tour gekomen met meer materiaal dan we konden dromen.

Luister hier naar ‘Bring It On’: 

Racoon boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Racoon. Wil je Racoon boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Racoon. Wil je Racoon boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: