07 01 2016

Peter Slager schrijft muziek voor documentaire De Tien van Renesse

Peter Slager gaat de muziek schrijven voor de documentaire ‘De Tien van Renesse’. Het is de eerste keer dat hij de soundtrack van een film verzorgt.

Peter schrijft de muziek niet alleen. Hij gaat dit doen samen met de Belgische producer Ronald Vanhuffel, die destijds werkte aan de BLØF-albums BovenWatermakers & Blauwe Ruis.

‘De Tien van Renesse’ is een documentaire die een zwarte bladzijde uit de geschiedenis van het Zeeuwse kustplaatsje reconstrueert. Terwijl de rest van Zeeland, net als de zuidelijke provincies, in september 1944 was bevrijd van de Duitsers, bleef Schouwen-Duiveland tot mei 1945 bezet gebied.

De film is het debuut van regisseur Tjeerd Muller. ‘De Tien van Renesse’ gaat vermoedelijk in première tijdens Film by the Sea. Het project is mede gefinancierd door crowdfunding.

Blijf op de hoogte via de Facebookpagina van de film.

Lees ook PZC en Nu.nl.

BLØF boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor BLØF. Wil je BLØF boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van BLØF. Wil je BLØF boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: