10 04 2018

Nu te boeken bij AAA: De Bonanza 

We zijn een samenwerking aangegaan met Rob Stenders en zijn sidekick Caroline Brouwer!

Vanaf nu draait het duo niet alleen op de radio wat je wilt horen, dat doen ze ook in de clubs met De Bonanza clubtour. De muziek gaat door alle decennia heen – van de sixties en seventies tot nu – en de playlist is voor een groot deel in handen van jou: bij De Bonanza ben jij de DJ! Rob en Caroline lopen regelmatig de zaal in om verzoekjes op te halen en er wil nog wel eens een popquiz of karaoke voorbijkomen dus houd je popkennis paraat en zorg dat je bij stem bent. En heb je iets te vieren of heb je altijd al een romantic request willen aanvragen voor je grote (stille) liefde, mis deze kans dan helemaal niet!

 

De Bonanza boeken?

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor De Bonanza. Wil je De Bonanza boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van De Bonanza. Wil je De Bonanza boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: