08 02 2019

Norbert Plantinga begint 1 april a.s. als Managing Director bij Agents After All in Amsterdam. De komst van Plantinga past volgens Lesley Grieten bij de groei en ambitie van Agents After All: “We zijn de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Dat is altijd heel organisch gegaan. We hebben behoefte aan iemand die onze club kan aansturen en nog sterker kan maken.”

“We kennen Norbert al jaren en hebben in verschillende rollen en functies altijd heel prettig samen gewerkt,” aldus Coen ter Wolbeek. “Hij past goed bij ons en brengt bovendien zowel nationaal als internationaal een groot netwerk en veel ervaring in de muziekindustrie mee. Hij is voor mij bij uitstek dé man die ons bedrijf naar een volgende fase kan brengen en de steeds grotere groei kan begeleiden.”

Plantinga is blij met zijn nieuwe functie: “Ik heb Agents After All vanaf het begin in 2004 gevolgd. Het bedrijf staat midden in de muziekwereld door de activiteiten in management, publishing, syncs, label services, het boeken, programmeren en promoten van artiesten en het organiseren van grote evenementen.

Plantinga is momenteel Marketing Director bij Sony Music Benelux. Daarvoor werkte hij ondermeer 10 jaar als Managing Director bij Universal Music.

Delen: