15 11 2012

Nieuwe video Ed Struijlaart met Jennifer Hofman in première op 3FM.nl

Vandaag gaat de nieuwe videoclip van de Haagse singer/songwriter Ed Struijlaart in première. Voor de nieuwe single ‘Anything wist Ed niemand minder dan actrice en een van Nederlands meest begeerde vrouwen Jennifer Hoffman te strikken. De clip is inmiddels online te bekijken.

Ed Struijlaart beleefd een succesvol jaar met de release van zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’. Zijn singles ‘Face Down’ en ‘Anything’ werden veel gedraaid op de Nederlandse radio en hij speelde op festivals als Concert at SEA en het Bevrijdingsfestival. Momenteel tourt hij door Nederland met unieke huiskamerconcerten.
De clip is geschoten op Kuikduin onder leiding van regisseur Jan-Willem Schram en vertelt het verhaal van 2 geliefden die zielsveel van elkaar houden, maar er relatietechnisch niet uitkomen. Voor de clip wist hij Jennifer Hoffman te strikken. ‘We hebben elkaar leren kennen bij de clipshoot van de band Miss Molly & Me, daar figureerde ik als gitarist. Vervolgens vroeg Jennifer of ik wilde spelen op de benefiet avond van FAB. Namens FAB had Jennifer een speciale tas ontworpen waarvan de opbrengsten naar het onderzoek tegen baarmoederhalskanker gaan. Vervolgens heb ik haar weer gevraagd voor mijn clip, zo gaan die dingen.’, aldus Ed Struijlaart.

De clip is inmiddels te bekijken via de website van 3FM en vanaf morgen ook via Youtube.

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: