28 07 2017

Nieuwe video Chef’Special: ‘Because I Love You’

Chef’Special heeft hun nieuwe clip, bijbehorend bij het nummer ‘Because I Love You’ gedeeld. Het nummer is afkomstig van hun derde album ‘ Amigo’. Bekijk de video hier:

Joshua: ‘Because I Love You gaat over hoe we proberen een betere versie van onszelf te zijn en hoe de realiteit soms in de weg staat. Ondanks onze goede intenties, bereiken we soms het tegenovergestelde. Er zit een duisternis in deze struggle, in hoe we onze fouten als nederlagen labelen, maar er zit licht in het feit dat we blijven proberen. We hoopten dit te vangen in deze video en danken regisseur David Jan Bronsgeest en de driejarige Ravi for making it happen. Ze daagden mij uit onbekend terrein te betreden en daarvoor ben ik hen dankbaar.’

Chef’Special geeft 7 oktober 2017 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de band. Tickets voor de show zijn te verkrijgen via http://www.chefspecialziggodome.nl/. Let’s Go, Amigo!

Chef'Special boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Chef'Special. Wil je Chef'Special boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: