20 05 2012

Nieuwe video: Alain Clark – Foxy Lady

Alain Clarks album ‘Colorblind’ was zijn eerste die op één kwam in de Album charts en is inmiddels al twee keer Platina geworden. De single ‘Love Is Everywhere’ wist nog wel goed te scoren, de drie die volgden helaas niet.

Nu gaat Alain Clarck het proberen met de titelsong van de Gooische Vrouwen film, die op dit moment alle bioscooprecords breekt. ‘Foxy Lady’ is de titel van de plaat en zal ook op de vernieuwde versie van ‘Colorblind’ komen te staan.

Ook het nummer ‘Wherever I Go’, welke Alain met Jacqueline Govaert opnam, zal op deze speciale editie van het album komen te staan.

Alain Clark boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Alain Clark. Wil je Alain Clark boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Alain Clark. Wil je Alain Clark boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: