02 08 2016

Nieuwe theatertournee Daniël Lohues vanaf februari 2017

Daniël Lohues is momenteel druk bezig met het maken van nieuwe muziek en verhalen. Ook het komende theaterseizoen gaat hij het land in met nieuwe, eigengemaakte songs en waargebeurde verhalen over het leven en daarna.

Maar ook oudere nummers uit zijn inmiddels rijke oeuvre zullen klinken in deze nagelnieuwe voorstelling vol troost, relativering en humor. Alle thema’s die centraal staan in Lohues’ oeuvre klinken door: de zoektocht naar jezelf, je herkomst en je bestemming.

De tournee start op 2 februari in Hardenberg en eindigt op 24 juni in Emmen. De kaartverkoop is inmiddels gestart via de theaters. Bekijk de volledige agenda op lohues.nl.

Daniël Lohues boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten - Theater: Patrick Kraakman

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: