09 06 2015

Nieuwe theatertournee Daniël Lohues in 2016

Met een hoofd vol muziek en verhalen gaat Daniël Lohues vanaf februari 2016 op pad langs de theaters van Nederland.

Zelfgemaakte songs over de liefde en het leven. Verhalen over ver weg en dichtbij. Waar komen we vandaan, waar gaan we naar toe? Van het grote wereldnieuws naar de gebeurtenissen in de buurt: het is maar een klein eindje fietsen. Of ziet Daniël de wereld opeens anders, nu hij laatst zijn rijbewijs heeft gehaald?

Een nieuwe voorstelling vol relativerende humor vanuit de diepte. Ernst en vrolijke levenslust gaan roerloos in elkaar over. Zieleroerselen van een duizendpoot die als een moderne minstreel vanuit zijn huis op het platteland langs de steden trekt. Daniël brengt u met liefde een bijzondere avond vol verhalen en handgemaakte muziek, rechtstreeks uit het hart, rechtstreeks in het hart.

Bekijk alle data op lohues.nl

Column

Op zijn website verzamelt Daniël de wekelijkse columns die hij schrijft voor het Dagblad van het Noorden. Lees hier zijn laatste column en de columns die eerder verschenen.

Instagram

Benieuwd hoe de wereld eruitziet door de ogen van Daniël? Volg hem op Instagram!

Daniël Lohues boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten - Theater: Patrick Kraakman

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: