04 07 2014

Nieuwe single MainStreet ‘The Missing Piece’ maakt puzzel compleet

Vandaag is de nieuwe single ‘The Missing Piece’ van MainStreet verschenen. De single is verkrijgbaar via iTunes en op CD single exclusief via The MainStore. ​

Vier singles

Vanaf april dit jaar bracht MainStreet iedere maand een nieuwe single uit die nu samen één geheel vormen. Na de succesvolle singles ‘Dreamers’ (april), ‘Miss Wonderful’ (mei) en ‘All We Wanna Do’ (juni) is er nu het ontbrekende stukje van de puzzel, het vrolijke en zomerse ‘The Missing Piece’.

‘The Missing Piece’ is vanaf vandaag verkrijgbaar via iTunes en op CD single als deel van de puzzel (limited edition) exclusief via The MainStore. ​De audio is te beluisteren via het VEVO kanaal van MainStreet:

Vanaf augustus zullen de jongens van MainStreet weer de studio induiken om verder te werken aan de opvolger van hun nummer 1 debuut album ‘Breaking The Rules’ die later dit jaar wordt verwacht.

MainStreet

Met uitverkochte concerten, een nummer-1 debuutalbum, support act van Justin Bieber, 10 miljoen YouTube views en titelsongs voor Disney’s ‘Violetta’ en ‘Despicable Me 2’ was 2013 hét jaar van MainStreet. De boyband werkt momenteel aan het tweede album dat later dit jaar uitkomt en waarvan de eerste vier singles inmiddels gereleased zijn.

Delen: