15 09 2014

Michael Prins kondigt drie solo shows aan

Michael Prins heeft maandag drie concerten voor dit najaar aangekondigd. Het gaat om drie kleine solo shows in Rotterdam, Eindhoven en Uden. 

26 oktober 2014 – Paradijskerk, Rotterdam
15 november 2014 – De Kapel, Eindhoven
28 november 2014 – Kruisherenkapel, Uden

Op donderdag 11 december geeft Michael Prins bovendien een concert in TivoliVredenburg in Utrecht.

Na het behalen van de titel ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ in 2013 volgen de successen zich voor Michael Prins in rap tempo op. Zowel de hitsingle ‘Close To You’ als zijn debuutalbum ‘Rivertown Fairytales’ belanden in de top 10 van de Single en Album Top 100.

Zijn najaarstour was binnen no-time uitverkocht en ook de tour door de grote zalen van Nederland in het voorjaar van 2014 was minstens zo succesvol.

Michael Prins

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: