22 04 2016

Nieuwe album Miss Montreal verschenen

Vandaag is het nieuwe album van Miss Montreal verschenen. ‘Don’t Wake Me Up’ is het vijfde studioalbum van de band met frontvrouw Sanne Hans. De release wordt vanavond groots gevierd met een concert in een uitverkochte Heineken Music Hall. 

Luister hier naar het album op Spotify:

Gisteren was ‘House Upon The Hill’ al te beluisteren op Spotify. Sanne Hans schreef het nummer samen met singer-songwriter Will Knox. Hij schreef al eerder samen met onder andere Dotan en bracht onlangs op Greytown Recordings zijn nieuwe solo album ‘The River Ink’ uit.

Sanne Hans over het concert in de HMH:

“Ik vind het super spannend om in een uitverkochte Heineken Music Hall te gaan spelen. En tegelijkertijd helemaal te gek! We gaan er alles aan doen om er een top avond van te maken met alle fans!”

Miss Montreal kan leunen op een lange reeks hitsingles als ‘Just A Flirt’, ‘Wish I Could’ (meest gedraaide single op 3FM in 2011), ‘Hoe’ met Nielson, ‘Say Heaven Say Hell’ en ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ met Paskal Jakobsen van BLØF. Dit jaar mocht ze opnieuw de 3FM Award voor ‘Beste Zangeres’ in ontvangst nemen.

Miss Montreal boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: