08 05 2015

Nieuwe album Michael Prins verschenen

Vandaag is het nieuwe album ‘A Dreamer’s Dream Is Forever To Be Yours’ van Michael Prins verschenen. Het album is verkrijgbaar via onder andere iTunes, Bol.com en Spotify.

Tour

Michael Prins trekt deze maand door Nederland met een nieuwe tournee. De Haarlemse singer/songwriter trapte zijn tour op 2 mei af in Doornroosje in Nijmegen. Bekijk hier alle aankomende data.

14 mei – Patronaat, Haarlem
15 mei – Effenaar, Eindhoven
22 mei – Paard van Troje, Den Haag
24 mei – Oosterpoort, Groningen
28 mei – Mezz, Breda
29 mei – Hedon, Zwolle

Michael Prins

Classic songwriting is wat singer-songwriter Michael Prins drijft. De oude meesters van het genre deden niet zo moeilijk. John Lennon en Joni Mitchell ‐ en weer later mannen als Rufus Wainwright en Jeff Buckley ‐ draaiden er niet omheen. Als ze verliefd waren, dan zongen ze dat. Zonder enige omhaal.

Michael Prins:

‘Ze waren zó duidelijk en hun liedjes zó mooi. Dat durfden ze toen, gewoon de simpele emotie raken.”

En dat is precies wat hijzelf ook losmaakt met zijn tweede album A Dreamer’s Dream Is Forever To Be Yours, opvolger van debuutalbum Rivertown Fairytales uit 2013.

Michael Prins

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: