25 10 2018

Nieuw bij AAA: Van Dik Hout

Nieuw bij Agents After All: Van Dik Hout! Vanaf nu verzorgen wij alle boekingen voor de band.

Sinds hun doorbraak in 1994 staat de band Van Dik Hout aan de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden ze met ‘Stil In Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Komend jaar wordt bijzonder: 2019 staat namelijk in het teken van 25 jaar Van Dik Hout! De band viert dit met de release van een gloednieuw album, documentaires, nieuwe singles én een ‘Best Of’ compilatie album. Het jubileumjaar wordt op 4 januari afgetrapt in een bomvol Paradiso.

Bekijk hier Van Dik Hout op Concert At Sea 2018:

Van Dik Hout Boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Van Dik Hout. Wil je Van Dik Hout boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Angelo Pertijs

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Van Dik Hout. Wil je Van Dik Hout boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: