01 03 2019

Nieuw bij AAA: Geike 

Agents After All is een samenwerking aangegaan met Geike. De zangeres is vanaf vandaag exclusief bij Agents After All te boeken. 

Tien jaar lang was Geike het gezicht van de wereldwijd gelauwerde band Hooverphonic, maar eind 2008 koos de West-Vlaamse zangeres voor een solocarrière. Onder de naam Dorléac werkte ze samen met Spinvis en na diverse losse projecten, waaronder het album For The Beauty Of Confusion, was daar in 2017 ineens ZoutelandeOp deze monsterhit van de Nederlandse band BLØF, zong Geike voor het eerst in het Nederlands – en met succes.

Ondertussen bleef Geike werken aan solomateriaal. Dat bleek een ware zoektocht: tientallen songs, samenwerkingen en ideeën passeerden de revue. Tot ze aan de praat raakte met Joost Zweegers, beter bekend als Novastar. Met deze ontmoeting viel voor Geike plotseling creatief alles op zijn plaats.
 
Uit hun bijzondere samenwerking vloeide een tiental nummers voort, dat uiteindelijk terechtkwam bij de Belgische topproducer Wouter Van Belle (onder andere Novastar en Racoon). Het resultaat, een Engelstalige popplaat van uitzonderlijk hoog niveau, komt na deze zomer uit.

Ook zijn er twee nieuwe shows aangekondigd, namelijk:
23 mei – Bitterzoet, Amsterdam
6 juni – Tivoli Vredenburg, Utrecht

Geike Arnaert Boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Geike Arnaert. Wil je Geike Arnaert boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

Delen: