13 11 2018

Nieuw bij AAA: Brides of Lucifer

Brides Of Lucifer brengt een eerbetoon aan de metalscène en betreedt met een vlammende showde concertpodia. De combinatie van een vrouwelijk koor met de brute kracht van gitaarriffs en drums brengt iconische metal- en hardrockcovers tot een adembenemend hoogtepunt. Van Slayer’s ‘South Of Heaven’ tot ‘Painkiller’ van Judas Priest, van Manowar’s ‘Warriors Of The World’ tot ‘Chop Suey!’ van System Of A Down.

Brides Of Lucifer ontstond in de zomer van 2016 uit een gemeenschappelijke metal droomproject van drie Belgische vrienden. Het werd een krachtige samenwerking: een metalband met 13 frontvrouwen! Een overweldigende clash tussen snoeiharde gitaren en bloedstollende vocalen. De zegetocht van deze duivelse bruiden passeerde al Metal-walhalla Graspop. Bovendien heeft de band aankomend jaar Eurosonic Noorderslag en de Lotto Arena in Antwerpen op de planning staan! To hell and back met Brides Of Lucifer!

Brides Of Lucifer Boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Brides Of Lucifer. Wil je Brides Of Lucifer boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

Delen: