08 05 2013

Nieuw album Lisa Lois verschijnt vrijdag

Op vrijdag 10 mei verschijnt “Breaking Away”, het tweede album van Lisa Lois. De eerste single ‘Silhouette’ van het nieuwe album was al veelvuldig op de radio te horen. Vorige week verscheen de tweede single ‘Crazy’.

Voor haar nieuwe album besloot Lisa Lois het over een andere boeg te gooien en zelf liedjes te gaan schrijven. Iets wat ze voorheen nog nooit had gedaan.

“Ik had daar aanvankelijk veel te weinig zelfvertrouwen voor. Ik wist niet of ik het überhaupt kon en het leek me best moeilijk om mijn eigen gevoelens te delen met wildvreemden.”

Lees hier de bio van Lisa Lois

TourLisa Lois is op 26 april in Zwolle gestart met haar clubtour. Ze is deze maand nog live te zien in de volgende steden:

Donderdag 16 mei Oosterpoort – Groningen

Vrijdag 17 mei Tivoli – Utrecht

(uitverkocht)Vrijdag 24 mei Mezz – Breda

Zaterdag 25 mei BAM! Festival – Hengelo

Lisa Lois boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp. Lisa Lois is vanaf nu ook te boeken als tape-act.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: