29 09 2014

Nieuw album en tour voor Ed Struijlaart

De Haagse singer/songwriter Ed Struijlaart brengt op 17 oktober zijn tweede album uit ‘Closer Than Skin’. Hij nam het op in Londen en schreef de liedjes onder andere met Peter Slager (BLØF), Christon Kloosterboer (Rigby) en Carey Willetts (Athlete).

Ook werd vandaag bekend dat hij het voorprogramma mag verzorgen van BLØF dit najaar.

Ed Struijlaart

Een paar jaar geleden zegt Ed Struijlaart (1979, Den Haag) z’n baan op en verbrandt al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: Leven van en voor de muziek.

Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA en Noorderslag. Zijn muziek valt te omschrijven als singer/songwriter georiënteerde popmuziek met elektronische invloeden. 

Tweede album

Ed zijn tweede album ‘Closer Than Skin’ nam hij op in Londen.

“In London vond ik de rust en ruimte om alles wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt op een rijtje te zetten, te kijken waar ik nu sta en dat te gieten in deze 11 songs. Samen met Carey Willetts ben ik echt in de liedjes gekropen om het zo eerlijk en oprecht mogelijk aan het album toe te vertrouwen”

Op 16 oktober presenteert Ed Struijlaart zijn album in een uitverkocht Paradiso. Dit najaar trekt de zanger door het land als voorprogramma van BLØF in ondermeer Groningen, Hengelo en Tilburg.

Pre-order ‘Closer Than Skin’

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: