16 01 2015

Miss Montreal bij Agents After All

Miss Montreal is per direct weer bij Agents After All te boeken.

Miss Montreal is momenteel veelvuldig op de radio te horen met de single ’Ik zoek alleen mezelf’, een duet met BLØF-zanger Paskal Jakobsen. Ze begint half februari aan een uitgebreide theatertournee getiteld ‘Onmeunig Sanne’. Bovendien is de zangeres volgend seizoen als coach te zien in The Voice of Holland.

“We hebben vanaf het begin van haar carrière heel fijn met Sanne samengewerkt en we zijn dan ook heel blij dat we dat nu weer mogen doen”, zegt Henkjan Onnink. “Ze heeft zich geweldig ontwikkeld en we kunnen haar bij Agents After All op alle gebieden van haar live carrière volledig ondersteunen en verder helpen.”

Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Henkjan Onnink.

Miss Montreal boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: