15 04 2016

Miss Montreal verkoopt HMH uit

De show van Miss Montreal op 22 april in de HMH is uitverkocht. Vrijdagochtend werden de laatste kaarten verkocht.

Het wordt het grootste concert uit de carrière van de zangeres. Op 22 april komt bovendien een nieuw album uit. De single ‘One Last Drink’ van het album is momenteel op vrijwel alle radiozenders is te horen.

Sanne Hans:

“Ik vind het super spannend om in een uitverkochte Heineken Music Hall te gaan spelen. En tegelijkertijd helemaal te gek! We gaan er alles aan doen om er een top avond van te maken met alle fans!”

Miss Montreal kan leunen op een lange reeks hitsingles als ‘Just A Flirt’, ‘Wish I Could’ (meest gedraaide single op 3FM in 2011), ‘Hoe’ met Nielson, ‘Say Heaven Say Hell’ en ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ met Paskal Jakobsen van BLØF. Dit jaar mocht ze opnieuw de 3FM Award voor ‘Beste Zangeres’ in ontvangst nemen.

Op televisie was ze al te zien als jurylid in De Beste Singer Songwriter van Nederland en als coach in The Voice of Holland.

3FM Presents 
Miss Montreal 
22 april 2016 
Heineken Music Hall
UITVERKOCHT

 

Miss Montreal boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: