25 03 2016

Miss Montreal – One Last Drink

Vandaag is de nieuwe single ‘One Last Drink’ van Miss Montreal verschenen. Het nummer is beschikbaar op onder andere Spotify, iTunes en Deezer. Bekijk hier de lyric video:

De single is opgenomen in de New Music Friday playlist van Spotify en vanavond is Miss Montreal te gast bij Q-Music (19:00 uur). Maandag is Miss Montreal twee keer genomineerd bij de 3FM Awards: Best Pop en Beste Zangeres. Stemmen kan nog steeds! 

HMH

Op 22 april geeft Miss Montreal een concert in de Heineken Music Hall. Het wordt het grootste concert uit de carrière van de zangeres. De kaartverkoop van het concert is gestart via www.missmontreal.nl

Sanne Hans:

“Ik vind het super spannend om in de Heineken Music Hall te gaan spelen. En tegelijkertijd helemaal te gek! We gaan er alles aan doen om er een top avond van te maken met alle fans!”

3FM Presents 
Miss Montreal 
22 april 2016 
Heineken Music Hall

Miss Montreal boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: