15 12 2015

Miss Montreal live bij Evers Staat Op

Miss Montreal was dinsdagochtend te gast in de studio bij Evers Staat Op. De nieuwe single ‘Love You Now’ kwam voorbij en natuurlijk mocht ook de Kerstsingle ‘Being alone at Christmas’ niet ontbreken.

Kijk de optredens hier terug:

HMH

Op 22 april geeft Miss Montreal een concert in de Heineken Music Hall. Het wordt het grootste concert uit de carrière van de zangeres. De kaartverkoop van het concert is gestart via www.missmontreal.nl

Sanne Hans:

“Ik vind het super spannend om in de Heineken Music Hall te gaan spelen. En tegelijkertijd helemaal te gek! We gaan er alles aan doen om er een top avond van te maken met alle fans!”

In het voorjaar van 2016 komt er een nieuw album uit van Miss Montreal.

3FM Presents
Miss Montreal
22 april 2016
Heineken Music Hall

Miss Montreal boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: