02 04 2016

Miss Montreal in de Heineken Music Hall op 22 april

Over 20 dagen is het zover: Dan geeft Miss Montreal een concert in de Heineken Music Hall. Het wordt het grootste concert uit de carrière van de zangeres en de laatste tickets vliegen momenteel de deur uit. 

Sanne Hans:

“Ik vind het super spannend om in de Heineken Music Hall te gaan spelen. En tegelijkertijd helemaal te gek! We gaan er alles aan doen om er een top avond van te maken met alle fans!”

Miss Montreal kan leunen op een lange reeks hitsingles als ‘Just A Flirt’, ‘Hoe’ met Nielson, ‘Say Heaven Say Hell’ en ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ met Paskal Jakobsen van BLØF. In 2014 ontving ze een 3FM Award en ook dit jaar was het weer prijs: Wederom won ze een 3FM Award voor ‘Beste Zangeres’. Op televisie was ze al te zien als jurylid in De Beste Singer Songwriter van Nederland en als coach in The Voice of Holland.

Op 22 april komt er een nieuw album, waarvan de eerste single ‘Love You Now’ al veelvuldig op de radio is gedraaid. Vorige week bracht Miss Montreal ook ‘One Last Drink’ uit, bekijk hier de lyric video:

3FM Presents 
Miss Montreal 
22 april 2016 
Heineken Music Hall

Kaarten zijn verkrijgbaar voor €29,50 (exclusief reserveringskosten) via www.missmontreal.nl.

Miss Montreal boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: