01 10 2013

Michael Prins naar grote zaal Paradiso op 12 februari

Singer/songwriter Michael Prins geeft op 12 februari 2014 een optreden in de grote zaal van Paradiso. De kaartverkoop voor het concert start morgen (2 oktober) om 10:00 uur.

Michael Prins kondigde in september al een clubtour aan voor dit najaar. In één week tijd waren de tickets voor die tour zo goed als uitverkocht.

Debuutalbum

Op 25 oktober verschijnt bij B2 Music/Sony het debuutalbum “Rivertown Fairytales” van Michael Prins. Het album wordt op 23 oktober gepresenteerd in het Patronaat in Haarlem. 

Michael Prins werd dit jaar bekend door het winnen van het tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Zijn debuutsingle ‘Close To You’ werd een Top 10 hit.

De afgelopen weken deed de 27-jarige Haarlemmer een uitverkochte clubtour door Nederland met alle kandidaten van De Beste Singer-Songwriter.

Michael Prins
PARADISO, Amsterdam (grote zaal)
12 februari 2014
Tickets: 14 euro
Start kaartverkoop: 2 oktober 2013, 10:00 uur

Michael Prins

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: