22 10 2013

Michael Prins eerste bevestigde naam Noorderslag

Michael Prins zal in januari optreden tijdens Noorderslag. De zanger hoorde het goede nieuws dinsdagochtend bij GIEL op 3FM.

Noorderslag vindt plaats op zaterdag 18 januari 2014 in De Oosterpoort in Groningen. Michael Prins is de eerste bevestigde naam voor het festival.

Kijk naar ‘Lover And A Man’ live bij GIEL:

Album

Michael Prins brengt deze week zijn debuutalbum “Rivertown Fairytales” uit. De albumpresentatie vindt op woensdag 23 oktober plaats in het Patronaat, in zijn thuisstad Haarlem.

Paradiso

Op 12 februari 2014 geeft Michael Prins een optreden in de grote zaal van Paradiso. De kaartverkoop voor die show is inmiddels gestart.

Michael Prins

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: