19 09 2013

Michael Prins kondigt clubtour aan

HAARLEM– Singer/songwriter Michael Prins  heeft vandaag voor dit najaar een clubtour aangekondigd. De winnaar van het TV-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ speelt ondermeer in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.  De ‘Rivertown Fairytales Tour’ valt samen met de release van zijn debuutalbum welke 25 oktober uitkomt en twee dagen eerder wordt gepresenteerd in Patronaat, Haarlem. Kaarten voor de tour zijn vanaf vandaag in de verkoop via de zalen.

Michael Prins werd dit jaar bekend door het winnen van het tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Zijn debuutsingle ‘Close To You’ werd een Top 10 hit en momenteel doet de 27-jarige Haarlemmer een uitverkochte clubtour door Nederland met alle kandidaten van De Beste Singer-Songwriter.

Al vanaf zijn zesde stond alles in het teken van een muzikale carrière. Naar inspiratie van muzikale helden als Neil Young, Nick Drake en Bob Dylan stopte hij op zijn 15e met school om zich volledig op muziek te richten. “Mijn debuutalbum is mijn levenswerk. Sommige liedjes zijn al tien jaar geleden ontstaan, al spelend aan de waterkant bij het huisje van mijn ouders. Ik ben ongelofelijk trots dat ik mijn eerste eigen clubtour mag doen met deze liedjes die mij zo dierbaar zijn. Dat enthousiasme wil ik graag overbrengen tijdens deze clubtour.”, aldus Michael Prins.

Michael Prins
Rivertown Fairytales Tour

23 oktober            – Patronaat, Haarlem (Albumrelease)
27 november        – Merleyn, Nijmegen
30 november        – Metropool, Hengelo
6 december          – Tivoli, De Helling, Utrecht
19 december        – Effenaar, Eindhoven
20 december        – Bitterzoet, Amsterdam

Michael Prins

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: